Transfer stoljeća: 'Želimo kupiti Ronalda i Messija!'

Dani nogometnog ludovanja Romana Abramoviča su prošlost, u modi je multimilijarder Sulejman Kerimov, koji u svoj klub Anži želi dovesti dva najbolja igrača na svijetu.

14.3.2012.
21:20
VOYO logo

Bogatstvo tajkuna iz Republike Dagestan procjenjuje se na osam milijardi eura, a ne baš mali dio tih novaca Kerimov bi bio spreman potrošiti na apsolutni transfer stoljeća - kupovinu Lea Messija i Cristiana Ronalda. Ideja zvuči kao znanstvena fantastika, ali kad su toliki novci u pitanju, a neslužbeno se spominje nevjerojatnih milijardu i pol eura za ta dva nogometna dragulja, treba biti oprezan s procjenama.

Priču je potvrdio i sportski direktor Anžija, Roberto Carlos, koji je ove sezone u 38. godini objavio kraj karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Da, pokušat ćemo dovesti Messija i Ronalda kada im isteknu ugovori. Nije toliko bitno hoćemo li uspjeti s obojicom, i kojega ćemo moći dovesti. Messi je najbolji na svijetu, a Ronaldo u Real Madridu", izjavio je slavni Brazilac za Marcu.

Inače, Anži je od velikih imena prošle sezone doveo i Samuela Eto'oa za astronomsku plaću od 20 milijuna eura, a dres donedavno nepoznatog kluba nosi i Juri Žirkov. Momčad ima fantastične uvjete, igrači žive kao carevi u pokrajini kojom vlada apsolutni gazda Kerimov, pa tako primjerice žive i treniraju u Moskvi, a na 'domaće' utakmice u Mahačkalu putuju zrakoplovom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo