TRANSFER BOMBA S OTOKA: / Leeds dovodi nezadovoljnog vratara Real Madrida i napada Premiership

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Argentinski trener odlučio je dodatno pojačati momčad kako plasman u Premiership ne bi bio doveden u pitanje

12.1.2019.
12:12
AFP
VOYO logo

Leeds United ove sezone igra vjerovatno najbolji nogomet u proteklih desetak godina i čini se da su na pragu da se konačno vrate u Premiership. Nekada je to bio klub koji je redovno igrao u Ligi prvaka, no nakon ispadanja iz Premiershipa nisu se uspjeli vratiti u elitni rang.

Međutim, ove sezone Leeds djeluje odlično pod vodstvo legendarnog Marcela Bielse koji je napravio momčad za lov za Premiership. Engleski klub želi u siječnju dodatno pojačati ekipu kako bi zadržali prvo mjesto u Championshipu. Bielsa je u nekoliko navrata izjavio da mu je potrebno pojačanje na golmanskoj poziciji kako bi se pojačala konkurencija, a čini se da su mu čelnici kluba odlučili ispuniti želju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskusni vratar kao prva opcija

Mediji na Otoku prenose da je Leeds gotovo sve dogovorio s rezervnim golmanom Real Madrida, Kikom Casillom. Ovaj 32-godišnjak se nije naigrao u Realu od dolaska na ljeto 2015. godine iz Espanyola te će gotovo sigurno do kraja siječnja promijeniti klub.

Navodno, Casilla nema ništa protiv odlaska u Leeds, a navodno na liječnjičke preglede stiže već sljedeći tjedan. Nakon dolaska Thibauta Courtoisa on je postao treći golman u Realu te zbog toga želi napustiti klub iako ima još 18 mjeseci ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo