KAKAV POSAO!

TRANSFER-BOMBA KOJA ĆE ZATRESTI NOGOMETNI SVIJET: Ronaldo napušta Juventus i seli u redove drugog europskog velikana

Ronaldo je odmah nakon ispadanja iz Lige prvaka na Instagramu objavio dugi tekst u kojem je praktički kritizirao klub

Ovih je dana talijanski velikan i aktualni prvak, Juventus, u popriličnom rasulu. Ispali su iz Lige prvaka i to od autsajdera Lyona i nakon toga su ostali bez trenera Maurizija Sarrija, kojem je uručen otkaz samo dan nakon debakla u Europi.

Odmah se počelo govoriti kako Juventusu slijedi velika čistka, kako ona u stručnom stožeru tako i ona u svlačionici. A kako na to sve gleda najveća klupska zvijezda i najpopularniji igrač svijeta, Cristiano Ronaldo? Portugalac je, kako piše Footmercato, koji se poziva na izvore bliske igraču, nezadovoljan i planira u prijelaznom roku napustiti Torino.

Ronaldo je odmah nakon ispadanja iz Lige prvaka na Instagramu objavio dugi tekst u kojem je praktički kritizirao klub i na koncu je poručio kako će sada uzeti kratak predah i onda odlučiti što će napraviti u budućnosti.

ProfimediaFoto: Profimedia

Poker zvijezda

Footmercato piše kako je njegov agent Jorge Mendes već stupio u kontakt sa sportskim direktorom PSG-a Leonardom te da se već radi na transferu. Pregovore bi trebali nastaviti sljedećeg tjedna na završnici Lige prvaka u Lisabonu i postoji zaista mogućnost da Ronaldo na kraju završi u Parizu. Mendes je inače u sjajnom odnosu s PSG-om, kojima je već prodao Keylora Navasa, a još otprije postoji poveznica između Ronalda i PSG-a.

Pojavila se i prošle godine priča, koju je objavio ugledni France Football, u kojoj se pisalo o tome da Ronaldo razmatra odlazak u PSG, ali mu je na koncu sve planove poremetila pandemija koronavirusa.

U slučaju da PSG potpiše Ronalda imao bi pravi poker zvijezda na terenu. Tu su još i Kylian Mbappe, Neymar, Icardi, a sada bi im se pridružio i najpopularniji i donedavno najbolji igrač svijeta Ronaldo.

Povratak na Net.hr