SASVIM ISKRENO

TRAMEZZANI PRIZNAO KOJEM SE TRENERU U HRVATSKOJ NAJVIŠE DIVI: ‘Po meni je on najbolji u ligi u ovom trenutku’

Derbi kola igra se u dosta neuobičajenom terminu

Nogometaši Hajduka u petak u 20.30 sati igraju protiv Osijeka na Poljudu u sklopu 29. kola HNL-a. Utakmicu su najavili trener Bijelih Paolo Tramezzani i dokapetan Stanko Jurić.

“Smatram da je Osijek dobra momčad, imaju odličnu sezonu i po meni najboljeg trenera u ligi u ovom trenutku. Pokazao je mnogo i čestitam mu na tome. Čestitam i svojim igračima na onome što rade u posljednjim utakmicama. Za mene je ovo jedna u nizu važnih utakmica koje svi takvima i doživljavamo. Moramo se suprotstaviti jakom suparniku, stoga moramo biti vrlo oprezni i znati odgovoriti na njihov sustav i način igre. Istovremeno moramo nastojati igrati svoju igru i pokazati svoju kvalitetu”; kazao je među ostalim Tramezzani i nastavio.

“Nije ovo susret Tramezzanija i Bjelice. Postoji veliki respekt s obje strane. U ovakvim utakmicama kao što je susret s Osijekom moraš smanjiti pogreške. Analizirali smo sve njihove utakmice. Dolaskom Santinija na zimu momčad se promijenila. Dosta toga ovisi o njemu i Mierezu. Bez obzira na taktičke postavke i individualnu kvalitetu za mene je Osijek dobar i kada ima loptu u nogama, ali i kada su bez nje. Imaju dva dobra napadača, ali i dobre veznjake koji se ubacuju iz drugog plana. U obrani su vrlo solidni. Moramo pronaći prostore u njihovoj obrani i iskoristiti naše kvalitete”, dodao je.

“Znamo koliko je Osijek dobar, koliko su agresivni u sredini, koje napadače imaju, ali znamo i njihove mane te se nadam da ćemo ih znati iskoristiti. Utakmicu će odlučiti nijanse, ovisno o tome koja momčad će biti koncentriranija i konkretnija. Naš cilj je pobjeda i ništa osim toga”, poručio je Jurić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr