Tottenham na glup način izazivao bijes UEFA-e!

20.5.2011.
20:22
VOYO logo

Naravno, prvi je uvjet da Tottenham u posljednjem kolu engleskog prvenstva zadrži petu poziciju koja ga vodi u Europsku ligu, no Harry Redknapp i njegovi ljudi od povjerenja već su složili svoj 'pakleni' plan koji je naljutio UEFA-u.

Do sada je praksa među engleskim klubovima bila da se u Europskoj ligi odmaraju samo ključni igrači, možda dvojica ili trojica, no Spursi su već javno objavili da će odmarati gotovo sve najvažnije igrače, što je izazvalo bijes krovne organizacije europskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Nyonu već razmatraju koje će disciplinske mjeru poduzeti ukoliko će londonski klub doista narušiti integritet natjecanja, no čini se da je Redknapp ustrajan u svojoj namjeri.

http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/KbTACtO5btuTDHMC2h5r/mov/1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenhamu je sljedeće sezone puno važnije izboriti jedno od mjesta koje vodi u Ligu prvaka, pa je njegov pomoćnik Tim Sherwood otkrio da će Europska liga biti žrtvovana na uštrb domaćeg prvenstva.

"Mislim da to natjecanje nije baš idealno za momčad koja ima ambicije igrati u Ligi prvaka, no to je sjajna prilika vidjeti na djelu neke igrače iz rezervne momčadi. Ja iskreno vjerujem da mi u kadru imamo dovoljno kvalitetnih igrača koji mogu izgurati Europsku ligu. Liverpool je to napravio ove sezone i dobili su nekoliko odličnih igrača koji su u samom finišu sezone zaigrali i u prvenstvu", objasnio je jedan od Redknappovih asistenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105160871006 arti-201105140149006 arti-201105130729006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo