ŠALJIVAC KAKVOG NEMA

TOTALNO LUDA PODVALA: Kako je Pique priredio spačku koju će Evra pamtiti do kraja života!

Barcelonin obrambeni nogometaš Gerard Pique u opširnom se intervjuu za TV3 prisjetio spačke koju je priredio tadašnjem suigraču Patriceu Evri u vrijeme kad je nosio dres Manchester Uniteda.

Iako se danas vjerojatno i Evra smije Piqueovoj podvali, sumnjamo da mu je bila previše smiješna u trenutku kad se dogodila. Na pitanje što mu najviše nedostaje iz vremena dok je igrao za Manchester United, španjolski reprezentativac je odgovorio – humor.

PIQUE ŠOKIRAO ODLUKOM: ‘Odlazim iz reprezentacije, navijači su mi ubili radost igranja za Španjolsku’

Poslali mu video

“Veliki sam obožavatelj britanskog humora, to sam najviše volio u Manchesteru. Nitko se ne uvrijedi na šale. Pokušaju ti vratiti, ali se ne žale. Ovdje u Barceloni ne cijene svi moj humor. Ispuštao sam gume suigračima i radio druge stvari, ali to nije ništa prema onomo što se događalo u Unitedu”, započeo je priču Pique.

“Jednog dana Patrice Evra je došao u tenisicama koje je naručio od Nikea i čekao ih mjesecima. Imale su na sebi imena njegove djece i druge lude detalje. Kad se otišao tuširati, zapalili smo vatru i spalili ih. Sve smo snimili i poslali mu video”, prepričao je Pique, ali nije opisao kakva je bila Evrina reakcija.

Svlačionica puna života

Na Camp Nou, iako igra u najdražem klubu, ipak mu nije toliko zabavno.

“U prvih nekoliko godina ovdje pokušao sam napraviti slične stvari, ali nije mi uspjelo. Nije to ista kultura. U Unitedu su ti ukrali skupocjenu majicu koju si kupio i odjenuli je na lutku koja je na treninzima predstavljala živi zid. Majica bi bila potpuno uništena nakon brojnih udaraca lopte. Bila je to svlačionica puna života”, zaključio je Pique.

 

Povratak na Net.hr