TOTALNI DEBAKL MANCHESTER UNITEDA: / Izgubili doma od povijesno loše posljednje momčadi Premier lige

Image

Sigurno su ovu utakmicu s osmjesima gledali na plavoj strani grada.

27.1.2021.
23:22
VOYO logo

Nogometaši Manchester Uniteda pošteno su se izblamirali u utakmici 20. kola Premier lige. Izgubili su od Sheffield Uniteda 2:1 na domaćem terenu i tako prosuli bodove koji bi ih odveli na prvo mjesto Premier lige. Bila je to tek druga pobjeda Sheffielda ove sezone.

Sheffield je, unatoč statusu teškog autsajdera, poveo u 23. minuti preko Bryana. United je, očekivano, dominirao svim statističkim kategorijama, uspjeli su i izjednačiti golom Maguirea u 64. minuti, no nije ovo bila noć Crvenih vragova. Burke je u 74. minuti zabio za konačnih 2:1 i tako bacio crveni dio Manchestera u agoniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No sigurno su ovu utakmicu s osmjesima gledali na plavoj strani grada. Pep Guardiola i njegov Manchester City zadržali su prvu poziciju na ljestvici sa 41 bodom, dok je United drugi s bodom manje i utakmicom više.

Remi Chelseaja

U dvoboju 20. kola Engleske lige Chelsea je na Stamford Bridgeu odigrao samo 0:0 protiv Wolverhamptona u prvoj utakmici novoga trenera “plavih” Thomasa Tuchela. Tuchel je u utorak zamijenio Franka Lamparda na trenerskoj klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea je imao terensku premoć, ali nisu uspjeli to pretvoriti u šanse, pa su čak i gosti imali bolje prilike.

Mateo Kovačić je odigrao cijelu utakmicu za domaće, a u 82. minuti imao je veliku šansu za gol, ali je njegov udarac otišao pored vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ostalim današnjim utakmicama Burnley je pobijedio Aston Villu 3:2, a vidjeli smo i dva remija. Bez golova odigrali su Brighton i Fulham, dok je utakmica Evertona i Leicestera u Liverpoolu završila 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo