DEBAKL WEST HAMA

TOTALNI BILIĆEV KRAH: ‘Preuzimam punu odgovornost, odluka je na čelnicima kluba’

Hrvatski stručnjak Slaven Bilić dao je do znanja kako je svjestan da bi mogao dobiti otkaz nakon još jednog očajnog izdanja West Hama.

Bilićevi su nogometaši u 9. kolu engleskog prvenstva pred vlastitim navijačima poraženi od novaka u ligi Brightona s 0-3. Sa samo osam bodova West Ham je na 17. mjestu, a mogao bi potonuti još niže nakon što završi cijelo kolo.

[VIDEO] VELIKA BLAMAŽA SLAVENA BILIĆA: Nakon ovoga će se bivši hrvatski izbornik teško spasiti od otkaza

NAVIJAČI SE VEĆ OPRAŠTAJU S BILIĆEM: ‘Stvarno drag tip, ali za ovaj su posao bitni rezultati…’

Već dugo se u Engleskoj nagađa da je Bilić blizu otkaza, a nakon posljednjeg debakla bi ga doista i mogao dobiti. Svjestan je toga i sam.

“Teško mi je sada reći bilo što pametno. Preuzimam punu odgovornost, ne želim se skrivati. Situacija nije dobra i uprava će napraviti što želi. Odluka je na čelnicima kluba”, kratko je prokomentirao Bilić za Sky Sports nakon utakmice.

“Razočaran sam.  Nikad ne upirem prstom u igrače ispred kamera, oni su dali najbolje od sebe, ali večeras to nije bilo dovoljno. Moram se ispričati navijačima i nije mi prvi put. Zaslužili su bolje od ovoga. Nisam zabrinut za svoj posao, ali sam realan. Ja sam trener i ne želim se skrivati, ovo je moja odgovornost”, dodao je bivši hrvatski izbornik.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr