NEUMORNI MANDŽO ZALUDIO TALIJANE: / Torino se poklonilo Hrvatu kao nikad prije! Scena za naježiti se

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Mario Mandžukić dobio je velike ovacije jučer za vrijeme organizirane proslave naslova prvaka Italije i Kupa na stadionu Juventusa u Torinu.

22.5.2017.
14:15
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Ovo je za Marija Mandžukića jedna uspješna sezona. Hrvatski reprezentativac je drugu godinu zaredom osvojio dvostruku krunu. Jučer je u pretposljednjem 37. kolu talijanske Serie A u 13. minuti probio obranu Crotonea za 1-0 i to na svoj 31. rođendan.

Na kraju je utakmica završila pobjedom Stare dame 3-0. Time je Juve osigurao svoj šesti uzastopni naslov prvaka Italije, odnosno rekordni 33. naslov najboljeg Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžo ove sezone i nije nešto pretjerano puno zabijao, kao što je to bio slučaj u sezonama prije. Vatreni je za Juve nastupio u 48 utakmica u svim natjecanjima, te postigao ukupno 10 golova uz 8 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski napadač postao je pravo tajno oružje trenera Massimiliana Allegrija na lijevom krilu. Kako u napadu ima ubojiti dvojac Higuan - Dybala, Allegri je odlučio Mandžu staviti na lijevo krilo kako bi svojom neumornošću, zalaganjem i trkom radio pritisak na protivničke igrače i u obrani i u napadu, povremeno se ubacivajući i u sam vrh napada.

I to je radio jako dobro. Hrvat je navijače Juventusa osvojio zalaganjem, a u posljednjim utakmicama i nastupima unatoč bolovima i razbijenoj glavi. Stoga je Mandžo jučer za vrijeme organizirane proslave naslova prvaka Italije i Kupa na stadionu Juventusa u Torinu, dobio ovacije publike kao šlag na tortu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja sezone Mandžukić će imati priliku osvojiti i jubilarni 20. naslov jer s Juventusom u Cardiffu lovi titulu europskog prvaka protiv branitelja naslova Reala.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo