ATMOSFERA JE NAPETA

TORCIDA ZVALA IGRAČE NA RAZGOVOR, ONI IH IGNORIRALI: Prijeti eksplozija navijačkog nezadovoljstva

Hajduk je u srijedu jedva prošao u četvrtfinale Kupa Hrvatske pobijedivši u Solinu istoimenog domaćina 2-1.

Tako su se Bijeli doslovno provukli u daljnju fazu natjecanja, jer su Solinjani vodili s 1-0, a nakon toga je Hajduk preokrenuo. Tako je momčad slovenskog trenera Marijana Pušnika nastavila pružati neuvjerljive igre, a loša predstava protiv Solina naljutila je pripadnike Torcide koji su negodovali na lošu predstavu svojih ljubimaca i na kraju poluvremena dozivali igrače Hajduka da im priđu uz tribinu.

Torcida u Solinu za vrijeme utakmice.Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

HAJDUK IZBJEGAO BLAMAŽU U KUPU: Splićani gubili u Solinu, ali preokrenuli i ušli u četvrtfinale

Htjeli očitati bukvicu igračima?

To su navijači Hajduka, koji su ušli u vlasničku strukturu kluba i koji imaju veliki utjecaj u Hajduku, napravili kako bi vjerojatno očitali bukvicu igračima i pozvali ih na red, uz dozu podrške, naravno koju uvijek daju svojim Bijelima u takvim razgovorima

NK Solin - HNK Hajduk

Navijači igračima znali su dolaziti na treninge, upadati u klub

No, igrači nisu poslušali “zov” Torcide i brzo su otišli u svlačionicu, izvještavaju Sportske novosti. Torcidi se to vjerojatno nije svidjelo, pa će biti zanimljivo vidjeti kakva će biti njihova reakcija na taj igrački neodaziv na navijački “raport”. Nije poznato je li jezgra Torcide zvala hajdukovce na razgovor, ili se radi o tzv. “običnim navijačima bliskim Torcidi”. Jer, ako je riječ o jezgri grupe, onda će zasigurno doći do navijačke reakcije.

U prošlosti su navijači igračima znali dolaziti na treninge, upadati u klub i pozivati ih na red. Hoće li Torcida i sad posegnuti za nekom radikalnijom mjerom, ili će ostati samo na pozivanju, vrijedi vidjeti.

Povratak na Net.hr