Kerum poludio zbog vrijeđanja Fani!

Hajduk je na Poljudu u ovogodišnjoj europskoj premijeri pobijedio Skonto iz Rige s 2:0.

20.7.2012.
11:00
VOYO logo

U grotlu Poljuda Torcida nije zaboravila nemile događaje koje su posljednjih dana u splitskom klubu prouzročili NO i gradonačelnik Kerum, a baš je potonji svojim kaubojskim ponašanjem izazvao revolt najžešćih navijača sa sjevera.

Naime, po riječima svjedoka, Željko Kerum se na poljudskoj loži pojavio tek u 25. minuti susreta, a onda je ogorčen napustio tribine samo 13 minuta poslije. Naravno, razlog nije bila loša partija Bijelih, dapače, već konstantno vrijeđanje koje je na njegov račun stizalo sa sjevera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splitski su drukeri pokazali splitskom gradonačelniku kako se ne slažu s njegovim stavom da je on kao gradonačelnik gazda Hajduka, te kako će njegova riječ biti posljednja. Odlučili su se na najniži mogući potez, istaknuvši na tribini lutku na napuhavanje na kojoj je bila zalijepljena slika nevjenčane gradonačelnikove supruge Fani Horvat, prenosi Dalmacijanews.

Nakon toga i drugih poruka upućenih izravno njemu, prvi čovjek Splita izgubio je živce i napustio Poljud. Torcida je možda dobila bitku protiv Keruma, no mora se reći, s vrlo ružnim i sramotnim udarcem ispod pojasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Hajduk

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo