TORCIDA SKANDIRALA 'SRBE NA VRBE': / A evo kako je Hajduk zbog toga kažnjen

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Torcida je to skandirala uz transparent "Dogodine bez Vojvodine"

14.8.2019.
15:11
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Objavljene su kazne za četvrto kolo Prve HNL koje je odredio disciplinski sudac Alan Klakočer.

Na utakmici Sl. Belupo - Hajduk zabilježena su paljenja pirotehničkih naprava na tribini i bacanje u ograđeni dio igrališta te neprimjereno skandiranje pripadnika navijačke skupine Torcida. Zbog prekršaja iz članka 67. DP-a HNS-a, domaćin utakmice NK Slaven Belupo kažnjen je sa 6.000 kuna, dok je HNK Hajduk zbog prekršaja iz članka 67. i 88. DP-a HNS-a kažnjen ukupnim iznosom od 18.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo neprimjereno skandiranje Torcide koje disciplinski sudac navodi je skandiranje pokliča, "Srbe na Vrbe". Torcida je to skandirala uz transparent "Dogodine bez Vojvodine", što je odgovor navijačima Partizana koji su i ovu godišnjicu Oluje obilježili porukom "Dogodine u Kninu".

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Kažnjen i Dinamo

Na utakmici Osijek - Dinamo evidentirano je paljenje pirotehničkih naprava pripadnika navijačke skupine Kohorta te u sudačkoj nadoknadi ulazak predsjednika kluba iz gledališta u tehnički prostor, čime su počinjeni prekršaji iz članka 67 DP-a HNS-a, zbog čega je NK Osijek kažnjen novčanim iznosom od 10.000 kuna. Na istoj utakmici u 65. i 75. minuti zabilježeno je neprimjereno skandiranje pripadnika navijačke skupine BBB, čime je počinjen prekršaj iz članka 88. DP-a HNS-a pa je GNK Dinamo također kažnjen novčanim iznosom od 10.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marin Jakoliš (Hajduk) zbog isključenja na utakmici Slaven Belupo-Hajduk (udaranje protivničkog igrača laktom u predjelu vrata i glave) kažnjen je zabranom igranja na dvije utakmice i novčanom kaznom od 5.000 kuna.

Bruno Bogojević (Sl. Belupo) i Karlo Sambolec (Varaždin) koji su isključeni zbog po dvije opomene kažnjeni su s po jednom utakmicom zabrane igranja i 3.000 kuna novčane kazne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Hontić, trener vratara NK Slaven Belupo koji je isključen s dodatne klupe zbog psovanja sudaca kažnjen je zabranom obavljanja funkcije na dvije utakmice i novčanom kaznom od 1.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo