Za rođendan žele - Mamića u zatvoru!

Novi travnjak poljudskog stadiona izdržao je dvije utakmice u manje od 24 sata.

27.10.2014.
10:22
VOYO logo

Budući da prva momčad Bilih trenutno služi kaznu igranja pred praznim tribinama zbog nereda na nedavnoj utakmici protiv Rijeke, čelnici kluba su odlučili nedjeljni trećeligaški okršaj preseliti s pomoćnog na glavni teren. Ujedno je to bila prilika da Hajdukova navijačka skupina Torcida proslavi 64. rođendan.

Na tribinama se skupilo oko 4000 gledatelja, među kojima su bili i neki igrači prve momčadi poput Marija Maloče, Avdije Vršajevića, Antonija Milića i Jeana Kouassija. Atmosfera je, piše Slobodna Dalmacija, bila kao na utakmicama 'pravog' Hajduka, a pogledi su više bili usmjereni prema tribinama, nego prema travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, ni ovom prilikom nisu izostale uvrede na račun Hrvatskog nogometnog saveza, ali ni Zdravka Mamića. Izvršnog dopredsjednika Dinama i nedodirljivog vladara hrvatskog nogometa dočekao je transparent s porukom 'Ne bi bilo lipše čestitke nego da nas Zdravko gleda iza zatvorske rešetke'.

Tijekom poluvremena su pod sjevernu tribinu poslane dodatne redarske snage i vatrogasci koji su spremno čekali 64. minutu. No, očekivana rođendanska bakljada je ovaj put neočekivano - izostala. Nije bilo nikakve posebne koreografije, tek pjesma 'Sretan nam rođendan' kojom je praktički i zaključena navijačka proslava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo