Splitom zavladala panika: 'Ne znam zašto to rade'

U nedjelju Split u Parku mladeži dočekuje Hajduk, koji je u svibnju, na trenerskoj premijeri Igora Tudora ostvario povijesnu pobjedu, slavio s 2:1.

26.7.2013.
16:42
VOYO logo

Hajduk će biti nikada mlađi u gradskom derbiju, okosnicu, uz Maloču i Milovića, čine Mislav Anđelković i Mijo Caktaš. Baš ta dvojica veznjaka pokazuju najstabilniju formu.

"Split je puno uložio, bit će napaljen, doveli su puno iskusnih igrača. Mi ćemo igrati otvoreno, na pobjedu", kaže Anđelković, koji će igrati utakmicu sa slomljenim prstom na ruci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Torcida najavljuje bojkot jer je domaćin postavio cijene ulaznica od 80 kuna. Samo da se ne dogodi ono što se dogodilo prošle sezone. Splitom je zavladala panika, jer je Torcida prošle sezone bojkotirala utakmicu na Parku mladeži i za vrijeme utakmice je došla prosvjedovati pred stadion, a sve je završilo masovnom tučnjavom navijača i policije.

"To je stara priča. Svi znamo koliko ovaj klub ovisi o navijačima koji su nam 12 .igrač, pogotovo mladima. Ovo je gradski derbi, umjesto da to bude praznik nogometa... Ne znam zašto to rade, ali to je njihova stvar", dodaje Anđelković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mijo Caktaš osvrnuo se na utakmicu u Makedoniji gdje je bio strijelac.

"Svi su očekivali da to dobijemo sa što većom razlikom, ali najbitnije je da smo prošli. Drago mi je da sam postigao gol koji nas je odveo dalje", kazao je Caktaš i najavio gradski derbi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujem da će gledatelji imati što vidjeti. Volio bih da dođu i naši navijači, da nas podrže protiv Splita koji se jako pojačao, to bi nam puno značilo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo