Torcida blokirala Poljud, igrači zatvoreni u stadionu!

Nezadovoljni načinom na koji se vodi njihov najdraži klub, navijači su i tijekom utakmice s Interom nastavili rat protiv Željka Keruma.

27.2.2011.
19:10
VOYO logo

Unatoč slavljeničkom raspoloženju koje je trajalo tijekom veljače, surova realnost HNL-a odmah je prizemljila navijače Hajduk. Tijekom utakmice s Interom oni najžešći su nastavili svoj rat sa splitskim gradonačelnikom, a posredno i s cijelom garniturom koja je na čelu kluba.

Željko Kerum je ponovno bio meta Torcidinih pjesama i transparenata u kojima se traži njegov odlazak iz Hajduka. Bilo je tu, naravno, i uvredljivih poruka poput Kerume, vrime je... odjebi! ili jednako žestoka poruka njegovim suradnicima Odjebite svi skupa od Hajduka, ništa politika samo struka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači su Kerum poručili i da su oni 'krupne ribe' bacajući srdele na tartan stazu, no loša igra i razočaravajući remi s Interom bili su okidač za još žešće prosvjede. Veća skupina 'torcidaša' je nakon dvoboja blokirala ulaz na stadion i čak zaprijetila da će provaliti u klupske prostorije u kojima su 'zatočeni' ostali Vučevićevi igrači, prenosi Sportske novosti.

Nakon što su se strasti primirile, delegacija Torcide predvođena tajnikom Lekićem pod pratnjom je puštena do svlačionica gdje su s igračima održali desetominutni sastanak, a poslije su se popeli na kat i razgovarali s Upravom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojavio se i prozvani Kerum, a nakon 45 minuta razgovora Lekić se obratio navijačima:

"Sve će se ovo promjeniti iz temelja. Bit će vam naknadno objašnjeno. Upravu neće birati NO, svi odlaze, a narod će birati", rekao je tajnik Torcide i pozvao navijače da se raziđu, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201102270290006 arti-201102250804006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo