Nevjerojatno: Šimunić je kriv za najveći neuspjeh srpskog sporta?

Predsjednik Nogometnog saveza Srbije Tomislav Karadžić objavio je u utorak kako je neodlazak Orlova na Svjetsko prvenstvo u Brazilu najveći neuspjeh u 2013. godini.

18.3.2014.
19:16
VOYO logo

Po Karadžiću, presudan trenutak u cijelim kvalifikacijama za Srbiju je bio prekršaj Joea Šimunića nad Sulejmanijem u beogradskoj utakmici.

"Onaj potez Šimunića na našem Sulejmaniju spriječio nas je da pobijedimo Hrvatsku u Beogradu i možda odemo u baraž, a tamo bismo mogli da uradimo mnogo. Neodlazak u Brazil je naš najveći neuspjeh, iako smo rekli da je vreme za remont i podmlađivanje ekipe. Rezultat je izostao, a mišljenja smo da nije tako moralo biti i da je pomlađiivanje momčadi bilo pretjerano", rekao je Karadžić podnoseći izvještaj na Skupštini FSS-a u Staroj Pazovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/CAgfdKUz1LY

Karadžić je i prije javno napadao Šimunića, a najoštrije nakon što je Joe kažnjen s deset utakmica suspenzije zbog pozdrava za 'Za dom spremni!' na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žalim svakog mladog čovjeka, međutim ono što je Šimunić napravio je za još strože kazne, a ne samo deset utakmica. On je momak pomračenog uma, vidjeli ste što je radio i u Beogradu. Takve ne treba žaliti, a znam da ova moja izjava neće biti pozitivno ocjenjena u Zagrebu", izjavio je tada Karadžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo