TOMIĆ RAZOČARAN, KOPIĆ USHIĆEN NAKON VELIKE POBJEDE: / 'Nismo odustajali i na kraju je ispalo dobro'

Image
Foto: PIXSELL

Reakcije trenera nakon utakmice polufinala hrvatskog Kupa

13.3.2018.
20:34
PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hajduka izborili su finale hrvatskog Kupa nakon što su u polufinalu izbacili Lokomotivu nakon izvođenja penala. Svoje reakcije za Hrvatsku nogometnu televiziju podijelili su treneri odmah po završeku lutrije jedanaesteraca.

SPLIĆANIMA DRAMA U KRANJČEVIĆEVOJ: Hajduk nakon ruleta jedanaesteraca izborio finale hrvatskog Kupa!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dominirali smo, imali veliki broj prilika. Vjerovali smo da ćemo to riješiti u 90 minuta. Imali smo velik broj kontri i znao sam da imamo dovoljno kvalitete da to privedemo na pravi način", rekao je Željko Kopić za HNTV odmah nakon utakmice. "Bez obzira na rezultat, htio sam da težimo svojoj igri. Nekad je to lošije, nekad bolje. Nismo odustajali i na kraju je ispalo dobro", nastavio je Kopić.

"Nemam nikakvih želja. Jedina želja mi je bila da pobijedimo u ovoj utakmici, presretan sam, sada smo u finalu Kupa. Imamo puno ozlijeđenih igrača, sada se oni moraju vratiti u optimalno stanje pa ćemo tek u svibnju razmišljati o finalu Kupa. A do tada nas čekaju još brojni izazovi u prvenstvu", dodao je trener Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom polufinalu 4. travnja igraju u Zagrebu Dinamo i Rijeka, a finale je 23. svibnja u Vinkovcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razočaranje je sigurno ogromno. Prvo poluvrijeme odigrali smo jako loše, utakmica s Dinamom ostavila je traga. Nakon promjena na poluvremenu počeli smo igrati nogomet", izjavio je trener Lokomotive Goran Tomić. "Hajduk je imao svoje šanse, i mi svoje, u produžecima smo dobro parirali i sve je završilo tom lutrijom penala", završio je Tomić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo