TOMIĆ JE (ČUDO)TVORAC EUROPSKE LOKOMOTIVE: / 'Bez riječi sam, nitko nam ništa nije poklonio i ponosan sam'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Oglasio se i trener Osijeka Ivica Kulešević

26.7.2020.
0:02
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Lokomotive osvojili su drugo mjesto i tako izborili plasman u kvalifikacije Lige prvaka nakon što su u zadnjem kolu Prve HNL pred praznim tribinama stadiona Gradski vrt pobijedili Osijek sa 2:1.

Bio je to sudar izravnih konkurenata za titulu doprvaka, a za drugo mjesto borila se i Rijeka koja je u zadnjem kolu pobijedila Istru 1961 sa 4:2, ali to nije bilo dovoljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LOKOMOTIVI I DINAMU SMIJEŠI SE VELIKA ZARADA, NO NEĆE SE ŽALITI NI RIJEKA NI OSIJEK: /

Evo koliko iznose premije za Europu

Image
LOKOMOTIVI I DINAMU SMIJEŠI SE VELIKA ZARADA, NO NEĆE SE ŽALITI NI RIJEKA NI OSIJEK: /

Evo koliko iznose premije za Europu

Uoči posljednjih 90 minuta prvenstva Osijek, Lokomotiva i Rijeka borili su se za drugo mjesto koje ove sezone ima dodatnu vrijednost, donosi kvalifikacije za elitno nogometno natjecanja "Starog kontinenta". Lokosi su izašli kao pobjednici. Nakon utakmice oglasio se trener Lokomotive Goran Tomić.

"Bez riječi sam. Ovo je povijesan uspjeh. Prvo poluvrijeme smo odigrali fantastičnu utakmicu, zaista taktički izvanrednu. 3-4 u fazi napada. Sve kako smo zamislili, tako je i izgledalo. Odlično smo izgledali. U drugom dijelu je Osijek bio bolji. Stisnuo je, imao je fantastične šanse. Grbić je bio na nivou. Reagirali smo taktički, uz dosta sreće smo uzeli ova tri boda", rekao je nakon utakmice Tomić te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O kadru za sljedeću sezonu ćemo razmišljati kada dođe vrijeme, sada je pred nama finale Kupa. Ponavljam, bez riječi sam, ponosan sam na sve što smo napravili, nitko nam ništa nije poklonio. Igrali smo lijep nogomet kroz cijelu sezonu, nitko nam ništa nije poklonio", zaključio je trener Lokomotive.

Teške osječke noge

Oglasio se i trener Osijeka Ivica Kulešević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo dvije meč lopte, onu u Varaždinu nismo iskoristili, a ni ovu danas. Sportska sreća nam je okrenula leđa iz nekog razloga, nemam što zamjeriti igračima. Bile su nam i teške noge u drugom dijelu iako smo bili blizu drugog gola, čestitam Lokomotivi i želim im puno sreće u finalu Kupa", rekao je Kulešević za Arena Sport nakon utakmice te dodao:

"Nova sezona će biti specifična i jako zanimljiva, pauza je prekratka, bit će zanimljivo vidjeti u kakvom ćemo stanju krenuti u sljedeću sezonu", zaključio je trener Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo