'To kako Sammir igra, to je katastrofa!'

Nesuđeni trener Dinama, Josip Kuže, ponovno je kritički progovorio o anomalijama u Maksimiru.

25.12.2011.
17:50
VOYO logo

"To je katastrofa! Stvarno mi nije jasno kako su u Dinamu to dopustili. Jer, to kako igra Sammir, to nema veze s igrom. Krivi su treneri, jer Mamić zna da ovako ne valja. Možda on tu, donekle, štiti Sammira, možda ima neke protekcije, međutim, siguran sam da bi Zdravko jako volio kad bi neki trener od Sammira napravio igrača. Njega treba uklopiti u neki sustav, u neke zahtjeve, dati mu zadatke na terenu. Gledao sam ga kako protiv Reala igra obranu, zapravo kako je ne igra, kako šeće po terenu. Pa, toga više nema nigdje! Da se mene pita, Sammira bi odmah trebalo prodati, to bi bilo najbolje za sve....", izjavio je Kuže za Sportske novosti i rekao zapravo ono što misli i dobar dio navijača.

Činjenica je da je Dinamov Brazilac podlegnuo 'čarima' Maksimira, a zapravo raskalašenom duhu i atmosferi neodgovornosti koji u 'modroj svetinji' caruje već godinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja vam tvrdim da Dinamo danas ima jako neharmoničnu momčad. Veliki je broj igrača, kako je znao reći Đalma Marković tu vladaju revolucija, kontrarevolucija i anarhija. Potrebno je tu mnogo promjena, i to treba jasno reći. Naprimjer, nije mi jasno zašto je jedan Barbarić otpisan. Nisam ga puno gledao, ne znam koliko je dobar ili nije, ali nije prirodno da od stopera imaš toliko starijih i iskusnih igrača. Naravno da će netko biti nezadovoljan. A taj Barbarić je ipak dvije godine bio standardan, zašto ga sad odjednom nema? Također, previše je i defenzivnih veznih, a od trojice napadača, koje je skupo platio, Dinamo nije dobio nijednu jasnu figuru, čovjeka u prvom planu", rekao je Kuže i dao rješenje:

http://www.youtube-nocookie.com/v/qDZ2BfNazwc?version=3&hl=en_US

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da se trener mora postaviti i reći: 'Želim tog i tog ili želim da taj i taj odu’! Vjerujte, nije to nemoguće s Mamićem, mislim da bi i on htio jednog takvog, koji će se postaviti na taj način. Trener mora biti inicijator selekcije. Ne znam zašto treneri postanu, kad dođu u Dinamo, tako sretni i zadovoljni time što imaju, time što su u Dinamu i prihvaćaju situaciju kakva jest. Je li to nekakav kompleks ili uistinu sreća što su sjeli na tu klupu? Ne volim sebe isticati, ali moram reći da sam Mamiću jednom rekao da ću mu uvijek reći što mislim i da se neću uvijek složiti s njim".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo