'To je bilo strašno, sklanjali su se pred domaćinom!'

'Ukrajincima pamtimo utakmicu s kvalifikacija za EP kada su pustili domaćinu Azerbajdžanu da ih pobijedi sa 4:2, jedinim rezultatom koji je dalje vodio obje ekipe.

5.2.2012.
11:00
VOYO logo

Hrvatska malonogometna reprezentacija je pobijedila Češku 5:4 te će u ponedjeljak u četvrtfinalu EP-a u Splitu igrati protiv Ukrajine.

"Najradije bih opet pobjegao u ilegalu opet, ha, ha... Zadovoljan sam iskorakom koji smo napravili, ali i umoran kao da sam odigrao utakmicu. Moram priznati da sam se malo prepao na 3:3, ali sam razmišljao kako bi i nas trebala poljubiti sreća. Znali smo da Česi znaju igrati sa igračem više u polju, malo su nas koštale neke greške, no neću o tome, neka momci uživaju u ovome", izjavio je nakon utakmice izbornik Mato Stanković i progovorio o Ukrajini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pamtimo im utakmicu s kvalifikacija za EP kada su pustili domaćinu Azerbajdžanu da ih pobijedi sa 4:2, jedinim rezultatom koji je dalje vodio obje ekipe. Doslovno su se sklanjali pred domaćinima, to je bilo strašno... No odigramo li kao ovaj put, uz podršku publike, sve je moguće", smatra Stanković.

Skupina A HRVATSKA - Češka 5-4 (Grcić 9, Marinović 23, 38, Despotović 29, Novak 37 / Belej 24, Kopecky 35, Mareš 37, Novak 38-ag) Redoslijed: 1. Hrvatska 6, 2. Rumunjska 3, 3. Češka 0 Skupina B Španjolska - Ukrajina 4-1 (Borja 4, Miguelin 16, Usin 18, 19 / Kike 32-ag) Redoslijed: 1. Španjolska 6, 2. Ukrajina 3, 3. Slovenija 0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo