ODLUČIO OSTATI

TKO TU KOGA? Iz Fiorentine tvrde da nisu pregovarali o Kalinićevom odlasku

Fiorentina, talijanski prvoligaš posljednjih dana često spominjan kao odredište iz kojeg će Nikola Kalinić krenuti u Kinu, službeno se očitovala o raspletu priče prema kojoj njen i napadač hrvatske nogometne reprezentacije ostaje u klubu.

Sreću zbog Kalinićeva ostanka sa svima je već podijelio klupski trener Paulo Sousa, a u klubu sad tvrde da su i sami zadovoljni što je sve rješeno na ovaj način. Premda se spominjalo da bi prvoligaš iz Firence rado prihvatio pomalo nestvarnih 40 milijuna eura koliko su predstavnici Tianjin Quanjiana nudili da se Kalinića oslobodi obveza u Italiji i preseli u tamošnji CSL.

Kako bilo, službeno očitovanje kluba sadrži riječi kao što su “veliko ushićenje i zadovoljstvo” nakon što su “kroz izjave koje je Nikola Kalinić dao hrvatskim medijima” shvatili da želi ostati u ljubičastom dresu.

Dodaje se i da Fiorentina nikad nije krenula u pregovore jer Kalinića smatra jakom momčadskom figurom koju je zato i vezala visokom odštetnom klauzulom kako bi obeshrabrila potencijalne kupce.

Povratak na Net.hr