POKAZAO ŠTO ZNA

TKO TO TAMO UNIŠTAVA S LOPTOM? To je najvrijedniji Dinamov igrač, žrtva pogrešnog liječenja

Jedan od najvrijednijih Dinamovih eksponanata i igrač koji je budućnost kluba Filip Benković (19) pokazao je da je spreman za povratak na travnjak i kakve vještine s loptom sve zna.

Dok se oporavlja od misteriozne ozljede zbog koje je izgubio cijelo proljeće, Filip Benković pokazao je da je spreman za povratak na travnjak. Benković je zbog raznih komplikacija s ozljedom i tko zna kakvog sve pogrešnog liječenja izgubio je cijelo proljeće.

STRAŠNA POGREŠKA U DINAMU: Alarm i kaos na Maksimiru zbog misteriozne ozljede

Mnogi prstom upiru u Dinamovu liječničku službu

Mnogi prstom upiru u Dinamovu liječničku službu kao glavni krivac za to, u njezine dijagnoze i terapije, premda je poznato da Dinamo ima odlične liječnike čije usluge traže i ostali hrvatski i inozemni klubovi.

ŠTO SE DOGAĐA S ‘NAJSKUPLJIM DINAMOVIM IGRAČEM U POVIJESTI’? Velika nada Modrih liječi se kod čudotvorca u Splitu

Upravo su Dinamovi doktori Benkoviću detektirali ozljedu leđa u ranoj fazi i spriječili pogoršanje i dugotrajniji oporavak. No, kad je ta ozljeda prošla i Benković počeo trenirati, pojavila se upala Ahilove tetive, odnosno jedne tetive pokraj Ahilove.

Bio na pragu povratka na travnjak u ožujku

A bio je na pragu povratka na travnjak u ožujku, počeo je voziti bicikl, lagano vježbati i predviđalo se da će početi trenirati s momčadi. Odjednom nova bol, nova upala, pogoršanje. Stalo je, pomaka nije bilo.

U želji da se mladi igrač vrati što prije i bude na raspolaganju za važne utakmice netko je, očito, donosio krive odluke zanemarujući zakonitosti medicine. Ipak, igrač kojem je zbog Lige prvaka najviše porasla vrijednost polako se vraća, pokazao je da je sad gotovo posve spreman. I kakve sve vještine zna.


Povratak na Net.hr