Tko se to skoro potukao u autobusu Vatrenih?

'Mi smo odlični prijatelji, kakva tučnjava. Ono što je napisano nije bila istina.

27.5.2011.
12:00
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac, Ivica Križanac, odlučio je s dvije godine odmaka progovoriti o incidentu u Funtani, mjestašcu kod Rovinja u kojem su se naši igrači i stožer odlučili opustiti par dana prije zadnje kvalifikacijske utakmice za SP 2010. s Kazahstanom. Što točno dogodilo u autobusu Vatrenih te večeri?

Po neslužbenoj verziji, Joe Šimunić, je u jednom trenutku uzeo mikrofon i počeo zezati sve po autobusu, ali šala 'nekim igračima s klupe' nije uopće dobro sjela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joe je, po pričama, izazvao reakciju Roberta Kovača, došlo je do prepirke između dva stopera, a na stranu Šimunića stao je Ivica Križanac, postavio se na brata kapetana Nike, želeći da 'riješe stvar kao pravi muškarci'. Navodno je i odgurnuo fizioterapeuta Domenika Sisgorea koji je pokušao spriječiti tučnjavu.

Izbornik Slaven Bilić je sljedeći dan suspendirao i Šimunića i Križanca, a Ivica danas sugerira da su njih dvojica samo podnijeli krivnju za nekog drugog. Na kraju je u javnost puštena priča da su se potukli upravo njih dvojica...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da sam se potukao, na nečijem bi se licu vidjeli tragovi. Nisam se potukao sa Šimunićem, nije bilo nikakvog incidenta. Nadam se da će ljudi koji to trebaju jednog dana reći istinu. Mi smo odlični prijatelji, kakva tučnjava. Ono što je napisano nije bila istina. Možda se netko i izvukao zbog naše suspenzije, neka mjerodavni kažu istinu", poručio je Križanac, danas jedan od stožernih nogometaša najugodnijeg iznenađenja HNL-a - Splita.

specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija 2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105250953006 arti-201105250953006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo