TKO JE TO NALJUTIO MATJAŽA KEKA? / 'Zbog toga više ne idem u Rijeku... Mogu postati jako neugodan'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Sumnjamo da je riječ o Damiru Miškoviću jer su on i šef Rijeke i privatno prijatelji

9.10.2019.
18:02
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Najtrofejniji trener u povijesti nogometnog kluba Rijeke, a danas izbornik Slovenije, Matjaž Kek, dao je zanimljiv intervju za slovensko Delo u kojem je govorio i o klubi s kojim je uzeo, za njih, povijesnu duplu krunu u Prvoj HNL. Slovenski strateg pričao je o svojim danima provedenim na Rujevici, a posebno su zanimljive one o povratku u Rijeku.

Komentirao je prvo zašto je napustio Rijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Određenu klupu napustim kad postane jasno da je eri došao kraj. Tako je bilo s Aleksanderom Čeferinom u prvom mandatu kada sam bio slovenski izbornik, tako je bilo i sa Damirom Miškovićem kada sam trenirao Rijeku. On je govorio da ću zauvijek ostati Rijekin trener, ali u jednom smo se trenutku pogledali i jednostavno smo znali da je vrijeme za rastanak. Niti je tu bilo neke afere, niti sam iz Rijeke otišao zbog povratka na mjesto slovenskog izbornika", objasnio je Kek.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

March 21, 2019 - Haifa, Israel - Slovenia's head coach Matjaz Kek during the 2020 UEFA European Championships group G qualifying match between Israel and Slovenia at Itztadion Sammy Ofer on March 21, 2019 in Haifa, Israel., Image: 421757570, License: Rights-managed, Restrictions: * France Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press

Na Rujevicu se ne vraća

Upitan je zatim o mogućem povratku u Rijeku. A odgovor je zaista neočekivan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To mi srce ne bi dozvolilo. Jer dogodile su se u zadnje vrijeme neke stvari, a ja ako osjetim nepoštovanje znam biti neugodan! Ne kažem, da sam idealan, vjerojatno sam jako težak čovjek, posebno što se tiče rada, ali kada idu neke stvari preko granice, o tebi počinju govoriti ljudi koji bi to zadnji smjeli, kad se iz čistog egoizma uvlače nekamo samo zbog toga jer ti onaj nije naklonjen... Onda mogu postati jako neugodan. Zbog toga ne idem više na Rujevicu, iako je to moj drugi dom", veli Kek.

Rijeka bez Slovenaca očito ne može, a to je nasmijalo Keka. "A eto, sad opet imaju Slovenca za trenera... Istina je, predlagao sam da se Simona Rožmana dovede još prije dvije godine, ali od toga na kraju nije bilo ništa, a sada sa njegovim odlaskom u Rijeku nemam ama baš nikakve veze! Niti s predsjednikom klubom niti sa ostalima u klubu nemam kontakta. Na Rijekinim utakmicama nisam bio otkad sam otišao sa Rujevice, kad mogu pogledam na televiziji, ali jasno je da sam zauvijek dio Rijeke i uvijek će me zanimati kako im ide. Imam stan u Opatiji i kada god mogu odem tamo" izjavio je Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko je to tako naljutio Keka u Rijeci ne znamo... Sumnjamo da je riječ o Damiru Miškoviću jer su on i šef Rijeke i privatno prijatelji, ali netko na Rujevici očito jako smeta izborniku Slovenije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo