TKO JE OVDJE LUD? / Fernando Torres postaje najplaćeniji nogometaš svijeta!?

Image
Foto: AFP, JORGE GUERRERO

Ako ste mislili da vas više ništa u nogometu ne može iznenaditi, prevarili ste se. Naime, najbolje plaćeni nogometaš svijeta uskoro bi mogao postati - Fernando Torres!

22.1.2016.
9:10
AFP, JORGE GUERRERO
VOYO logo

Da, riječ je o istom onom Torresu koji je prestao zabijati golove otprilike u siječnju 2011. kada je prešao iz Liverpoola u Chelsea koji ga je platio 50 milijuna eura. No, na Stamford Bridgeu se španjolski napadač pretvorio u potpuni promašaj, a Chelseaju je trebalo tri i pol godine da ga se riješi i uvali Milanu.

Image
PROMAŠAJ: /

Torres je najgora kupnja u Premier ligi svih vremena, a na popisu je i jedan Hrvat

Image
PROMAŠAJ: /

Torres je najgora kupnja u Premier ligi svih vremena, a na popisu je i jedan Hrvat

Ponuda iz Kine?

Ni, tamo nesretni Torres nije uspio pronaći izgubljenu formu, pa su ga Rossoneri lani poslali na posudbu u matični mu Atletico Madrid gdje je i danas. No, i u domaćem je dvorištu ovaj 31-godišnjak neučinkovit, pa i ne čudi da ga trener Diego Simeone uglavnom uvodi s klupe. Unatoč svemu navedenom, Torres bi uskoro mogao primati veću plaću od Messija, Ronalda i ostalih zvijezda. Tako barem tvrdi njegov agent Jose Antonio Martin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fernando mora sjesti sa Simeoneom i porazgovarati o svome statusu. U ovom trenutku ima ponudu koja bi ga učinila najbolje plaćenim igračem na svijetu. Sada je sve na klubu. Simeone mu mora reći računa li na njega ili ne. Navijači žele da produlji ugovor, to se ne može poreći", prenosi Martinovu izjavu The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Torresova posudba završava na kraju aktualne sezone, a istodobno mu istječe i u govor s Milanom, što znači da će na ljeto biti slobodan igrač. Pretpostavlja se da spomenuta basnoslovna ponuda, ako doista postoji, dolazi iz Kine koja posljednjih godina voli udomljavati islužene zvijezde i davati im zapanjujuće plaće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo