TKO BI TREBAO BITI NOVI TRENER HAJDUKA? / Sudjelujte u našoj anketi i izaberite svoga favorita

Image
Image

Slovenski stručnjak Marijan Pušnik izdržao je na klupi Hajduka šest mjeseci. Smijenjen je u četvrtak, dana nakon ispadanja od Splita u četvrtfinalu Hrvatskog kupa.

1.12.2016.
13:40
VOYO logo

Uprava Hajduka itekako je iznenadila navijače kad je početkom lipnja na klupu dovela malo poznatog slovenskog trenera. Sve velike najave nisu se ostvarile, Pušnik je oduševljavao izjavama, ali njegova momčad je na terenu izgledala daleko od idealnog.

Image
POTRES U HAJDUKU NAKON ŠOKANTNOG PORAZA U KUPU: /

Slovenac Pušnik dobio otkaz, više nije trener splitskog kluba!

Kopić, Katalinić, Vulić...

Pušnik ostavlja Hajduk na trećem mjestu prvenstvene ljestvice, s 11 bodova zaostatka za vodećom Rijekom i pet za Dinamom. Tko će ga naslijediti, još uvijek nije poznato, a do daljnjega će momčad voditi Marko Lozo i Vik Lalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači su u komentarima na društvenim mrežama već istaknuli svoje favorite za klupu. Dio bi ih rado vidio nekoga od bivših trenera, poput Ivana Katalinića ili Zorana Vulića, drugi su za mlađe snage poput Željka Kopića, treći bi vratili prošlosezonskog trenera Damira Burića...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I mi vam u našoj anketi nudimo nekoliko imena. Koga biste željeli na klupi Bijelih, tko je trener koji može izvući Hajduk iz krize?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo