TJEDAN VELIKIH POVRATAKA U REAL MADRIDU: / Kraj muke za Matea Kovačića, u utorak će napokon zaigrati

Image
Foto: AFP

Nakon dva i pol mjeseca stanke zbog ozljede u utorak bi se na teren napokon trebao vratiti hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić.

27.11.2017.
12:12
AFP
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida u uzvratnoj utakmici šesnaestine finala Kupa kralja dočekuju trećeligaša Fuenlabradu, a kako su u prvoj utakmici slavili s 2-0, očekuje se da će trener Zinedine Zidane pružiti priliku igračima iz drugog plana i oporavljenicima. U ovu potonju skupinu spada i Kovačić koji je posljednji put igrao još 13. rujna. Tada se ozlijedio u dvoboju lige prvaka protiv APOEL-a, zadobivši parcijalnu rupturu tetive aduktora u desnoj natkoljenici.

Još jedan povratak Balea

Nakon dugogo procesa oporavka 23-godišnji veznjak je konačno potpuno spreman. Bio je na klupi već u subotu u ligaškom okršaju u kojem je Real svladao Malagu s 3-2, ali Zidane mu nije pružio priliku. U utorak bi je napokon trebao dočekati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Kovačića, protiv Fuenlabrade bi trebala zaigrati još dvojica igrača koje dugo nismo vidjeli u akciji. Gareth Bale, za kojeg se ne prestaju lijepiti ozljede, nije igaro od 26. rujna i dvoboja protiv Borussije Dortmund. Ovaj je put u pitanju bila djelomična ruptura mišića lijeve noge, a nakon dva mjeseca Velšanin je spreman za povratak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treći povratnik je vratar Keylor Navas kojeg zbog ozljede aduktora nije bilo na terenu od 17. listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo