Kakvo podcjenjivanje! Trener Barçe baš želi Luku na terenu

Dnevnik As ističe da je Kaka u prednosti za nastup u 'El clasicu', a katalonski dnevnici pišu da bi trener Barcelone Tito Vilanova volio da od prve minute zaigra baš Luka Modrić.

6.10.2012.
12:23
VOYO logo

Bliži se "El clasico" na Camp Nou, veliki ogled nogometaša Barcelone i madridskog Reala. Prije velikog nedjeljnog derbija, na ljestvici Primere Barcelona ima čak osam bodova prednosti (18-10).

Dakako, sve španjolske tiskovine se ne prestaju baviti najavom tog meča, a As i dalje najveću svoju pažnju usmjerava na madridski vezni red. Navodi As da i trenera Reala Josea Mourinhanajviše muči dvojba u veznom redu, a ona je hoće li postaviti Kaku ili hrvatskog nogometaša Luku Modrića od prve minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilac je, navodi taj izvor, prilično zadovoljio na posljednjem nastupu, ogledu Lige prvaka u Amsterdamu kada je počeo meč od prve minute, te je zbog toga zavrijedio veliki plus kod Portugalca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

As kaže da je Kaka u prednosti, a katalonski dnevnici pišu da bi trener Barcelone Tito Vilanova volio da od prve minute zaigra baš Luka Modrić. "Od Kake ipak mnogo više strahujem", izjava je trenera Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo