HAJDUK PITAO ŠTO SE VIDI S PONISTRE: / Urnebesan odgovor od samo jedne riječi skupio više od 2 tisuće lajkova

Image
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Burić je u Hajduku bio u sezoni 2015/2016, a nakon toga je trenirao klubove u Austriji i Njemačkoj.

20.7.2019.
20:02
Ivo Čagalj/PIXSELL
VOYO logo

Hajduk ima novog trenera. kao što se pretpostavljalo, nasljednik Siniše Oreščanina bit će Damir Burić koji je već prije trenirao Hajduk pod predsjednikom Marinom Brbićem.

Na svom Facebooku Hajduk je objavio znakovitu objavu iz koje je jasno kako je upravo Burić novi trener. “Što se vidi s vaše ponistre”, napisali su uz fotografiju Šolte. Aludirali su tako na hit Olivera Dragojevića, ali i Burićev nadimak – Šolta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DAMIR BURIĆ NOVI JE TRENER HAJDUKA: /

'Na nama je da svojim igrama vratimo navijače na svoju stranu'

Image
DAMIR BURIĆ NOVI JE TRENER HAJDUKA: /

'Na nama je da svojim igrama vratimo navijače na svoju stranu'

Navijačima koji su još vrućih glava od četvrtka nije se baš svidio taj pristup Hajduka pa su u komentarima žestoko udarili po klubu ili, bolje rečeno, po njihovim voditeljima društvenih mreža. Jedan komentar dobio je više reakcija nego sama objava. S njegove "ponistre" vidi se - Malta.

U ovom trenutku taj komentar ima 2,2 tisuće lajkova, dok ih je Hajdukova objava skupila tisuću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osjetio dišpet i revolt

Burić je u Hajduku bio u sezoni 2015/2016, a nakon toga je trenirao klubove u Austriji i Njemačkoj. Nakon tri godine vratio se u Split, gdje će s velikim motivom ući u klub koji je u velikoj krizi nakon katastrofalnog ispadanja iz prvog pretkola Europske lige

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po odlasku iz Hajduka vodio je austrijsku Admiru Wacker i njemački Greuther Fuerth. Veći dio igračke i trenerske karijere proveo je u Njemačkoj, a prvi trenerski posao dobio je sa 26 godina, kad je bio trener-igrač u Ingolstadtu.

“Zahvalio bih se svima na podršci. Ovo se dogodilo jako brzo i neočekivano. osjetio sam veliku želju i potrebu u situaciji koja je teška za klub. U meni se probudio jedan dišpet i revolt. Dobio sam motivaciju i želju za rad. Htio bih pokazati da smo tu i da smo u stanu odraditi kvalitetan posao. Ne bih se htio osvrtati, zanima me što će biti u budućnosti, a to je prije svega utakmica protiv Istre koja je sutra. Nikad mi nije bilo lako, gdje god sam dolazio, pa nije ni sad”, rekao je Burić na predstavljanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tonči Gabrić i Joško Španjić bit će Burićevi pomoćnici, rekao je Burić da im vjeruje, a rekao je i da mu je najvažnije da se Hajdukovi budući igrači odgajaju u mlađim kategorijama.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo