Ovaj će tetovirani dijeliti svlačionicu s Ronaldom?!

Real Madrid želi u svoje redove u ljetnom prijelaznom roku dovesti vratara Werdera Tima Wiesea, objavila je španjolska radio-postaja Cadena Ser, a potvrdio trener Hoffenheima Markus Babbel.

26.4.2012.
8:28
VOYO logo

Wieseu na kraju sezone istječe ugovor, a već je prije nekoliko tjedana i sam potvrdio da će nakon sedam godina sigurno napustiti klub. Među prvima je interes za njegovo dovođenje javno iskazao Babbel, ali u srijedu je priznao da će to biti težak posao.

"Želim dovesti Wiesea jer imam visoko mišljenje o njemu. No, natječemo se protiv Real Madrida i milanskih klubova. Ako se Tim svejedno odluči za nas, bit ću ponosan", prenosi Babbelovu izjavu Bild.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za pretpostaviti je da se Real ne želi riješiti svoga kapetana i prvog vratara Ikera Casillasa, ali vjerojatno u Wieseu vidi golmana koji bi bio kvalitetna rezerva. Izjava Markusa Babbela, koji je očito razgovarao s Wieseom, sugerira da su za rezervnog vratara njemačke nogometne reprezentacije zainteresirani i Milan i Inter, a Bild tvrdi da su u igri i Juventus, Tottenham, te neimenovani klubovi iz Istanbula i Moskve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo