Ovaj će tetovirani dijeliti svlačionicu s Ronaldom?!

Real Madrid želi u svoje redove u ljetnom prijelaznom roku dovesti vratara Werdera Tima Wiesea, objavila je španjolska radio-postaja Cadena Ser, a potvrdio trener Hoffenheima Markus Babbel.

Wieseu na kraju sezone istječe ugovor, a već je prije nekoliko tjedana i sam potvrdio da će nakon sedam godina sigurno napustiti klub. Među prvima je interes za njegovo dovođenje javno iskazao Babbel, ali u srijedu je priznao da će to biti težak posao.

“Želim dovesti Wiesea jer imam visoko mišljenje o njemu. No, natječemo se protiv Real Madrida i milanskih klubova. Ako se Tim svejedno odluči za nas, bit ću ponosan”, prenosi Babbelovu izjavu Bild.

Za pretpostaviti je da se Real ne želi riješiti svoga kapetana i prvog vratara Ikera Casillasa, ali vjerojatno u Wieseu vidi golmana koji bi bio kvalitetna rezerva. Izjava Markusa Babbela, koji je očito razgovarao s Wieseom, sugerira da su za rezervnog vratara njemačke nogometne reprezentacije zainteresirani i Milan i Inter, a Bild tvrdi da su u igri i Juventus, Tottenham, te neimenovani klubovi iz Istanbula i Moskve.

Povratak na Net.hr