Gotovo je sa štednjom: Slavni Bosanac napokon može odahnuti

Interov predsjednik Erick Thohir izajvio je kako neće štedjeti idućeg ljeta za dovođenje značajnih pojačanja za njegovu momčad.

25.3.2014.
17:25
VOYO logo

Inter se sprema za rekonstrukciju momčadi za iduću sezonu, te je već osigurao dolazak srpskog srednjeg braniča Nemanje Vidića koji će mu se priključiti iz Manchester Uniteda kao slobodni igrač.

Mediji spominju kako su na meti Intera napadači Fernando Torres iz Chelseaja i Edin Džeko iz Manchester Cityja, te Arsnealov branič Bacary Sanga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje se da će Chelsea prodati Torresa, kojeg želi dovesti i njegov bivši klub Atletico Madrid, dok je Džeko dobio singal da može napustiti Etihad u slučaju zadovoljavajuće ponude za njega.

Interov direktor Piero Ausilio ranije je izjavio kako bi Džeko i Torres zbog njihovih osobnih potraživanja mogli biti preskupi za Inter, ali predsjednik Erick Thohir je u izjavi za Gazzettu dello Sport podvukao kako klub neće štedjeti na dovođenju kvalitetnog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Spremni smo na veliki izdatak kako bismo doveli dobrog napadača ili veznog igrača. Spominju se imena Torresa, Džeke i Alvara Morate. Jedan od njih bi mogao završiti kod nas", veli Thohir.

Bacaryja Sagnu ugovor s Arsenalom veže samo do kraja ove sezone, a novi još nije potpisao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sviđa nam se Sagna, ali njegova budućnost ovisi samo o njemu", kaže Interov predsjednik.

Na pitanje postoji li mogućnost za povratak Chelseajevog kamerunskog napadača Samuela Eto'a na San Siro, ponudio je šaljivi odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Treba nam napadač koji nije baš premlad, ali niti prestar".

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo