QPR slavi, ali ne i Hrvatska: / Niko Kranjčar stiže u Zagreb!

Niko Kranjčar se vratio s QPR-om na Wembley gdje je igrao finale doigravanja za ulazak u Premiership protiv Derby Countyja, ali nakon 32 minute igre morao je u svlačionicu.

24.5.2014.
16:45
VOYO logo

Trebao je to biti veliki Nikin dan, gdje je još jednom trebao pokazati da je igrač za Premiership, a ne Championship. U prvih pola sata je tradicionalno bio jedan od najzapaženijih igrača Queens Park Rangersa, a onda je samo odjednom počeo šepati. Pokazao je treneru Harryju Redknappu da više ne može i uskoro umjesto Nike je ušao Traore.

Naravno, ukoliko je ozlijeda teža, to je ogroman udarac za Hrvatsku 19 dana prije početka Svjetskog prvenstva. Pošto je Niko sam odšepao s terena i kasnije se veselio sa suigračima, nadamo se da nije ništa strašno

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, QPR je ipak slavio bez Nike (1:0), čak i s igračem manje su uspjeli izdržati napade Derbyja i onda je u 90. minuti Bobby Zamora donio ogromno slavlje za navijače londonskog kluba, ali i upravu kluba jer će zbog ulaska u Premiership blagajna biti bogatija za nekih 900 milijuna kuna.

"Nakon susreta u kojem je QPR izborio povratak u prvi razred engleskog nogometa, Kranjčar je dobio inicijalnu terapiju te je odmah stupio u kontakt s liječnicima hrvatske reprezentacije. U ponedjeljak će obaviti magnetsku rezonanciju u Zagrebu nakon čega će se znati njegov status za ostatak priprema hrvatske reprezentacije - trenutno je prerano za bilo kakve prognoze", stoji na službenoj stranici HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/Mwrg5JHZWMr/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo