TEŽAK KIKS BAYERNA: / Ancelottijeve trupe ispustile dva gola prednosti, Robben se izjednačio s Elberom

Image
Foto: AFP

Njemački nogometni div Bayern upisao je još jedan kiks, odigravši samo 2-2 pred svojim navijačima protiv Wolfsburga u šestom kolu njemačkog prvenstva.

22.9.2017.
23:06
AFP
VOYO logo

Bayern je u završnici prvog poluvremena stigao do prednosti od 2-0 golovima Roberta Lewandowskog u 33. minuti s bijele točke i Arjena Robbena koji je zabio devet minuta kasnije. Robbenu je ovo 92. bundesligaški gol čime se izjednačio s Giovaneom Elberom na vrhu ljestvice najučinkovitijih stranaca u Bayernovoj povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku utakmice Wolfsburg je ipak uspio izjednačiti. Prvo je Maximilian Arnold u 56. minuti smanjio na 2-1 iz slobodnog udarca s 25 metara uz obilatu pomoć vratara Bayerna Svena Ulreicha, da bi Daniel Didavi u 83. minuti preciznim udarcem glavom postavio konačnih 2-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern sada ima 13 bodova, kao i vodeća Borussia iz Dortmunda, koja će u subotu ugostiti imenjakinju iz Mönchengladbacha, dok je Wolfsburg jedanaesti sa šest bodova. Bayern je već drugi put ove sezone ostao bez maksimalnog učinka, nedavno je poražen na gostovanju kod Hoffenheima (0-2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo