TEŠKO DO NOVIH BODOVA: / Vratar Malage izluđivao je Messija i društvo

Image
Foto: AFP

Španjolski i europski prvak Barcelona namučila se za subotnju minimalnu 1:0 pobjedu nad Malagom u utakmici 2. kola španjolskog nogometnog prvenstva odigranoj na Camp Nou.

29.8.2015.
23:10
AFP
VOYO logo

Kamerunski vratar Carlos Kameni činio je čuda, zaustavljao sve pokušaje Lionela Messija, Neymara i Luisa Suareza, najuboitijeg svjetskog napada, i sve do 73. minute držao Malagina vrata zaključanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što nije uspjelo spomenutim napadačima, napravio je belgijski srednji branič Thomas Vermaelen. Luis Suarez ubacio je s lijeve strane, Kameni je odbio loptu u sredinu kaznenog prostora, gdje je spreman čekao Vermaelen i snažnim poluvolejem poslao loptu u nebranjenu mrežu za jedini pogodak na utakmici.

Bio je to pogodak vrijedan tri boda u utakmici u kojoj su Barcelonini igrači uputili ukupno 22 udarca, a 13 u okvir Malaginih vrata, dok su gosti zapucali samo četiri puta, od toga je jednu loptu morao zaustaviti Bracelonin vratar Claudio Bravo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NEMA VEZE, LEO: /

Messi promašio penal, Raketa briljantnim potezom slomio Athletic

Image
NEMA VEZE, LEO: /

Messi promašio penal, Raketa briljantnim potezom slomio Athletic

Rakitić igrao do 63. minute, Čop odigrao cijelu utakmicu

Ivan Rakitić bio je u početnoj postavi Barcelone i igrao je do 63. minute bez nekog zapaženijeg učinka, kada ga je zamijenio Rafinha. U početnoj jedanaestorici Malage u vrhu napada našao se Duje Čop, ali zbog obrambene orijentacije svoje momčadi nije imao priliku pokazati svoje golgeterske sposobnosti. No, odigrao je cijelu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj utakmici subotnjeg programa u španjolskoj Primeri Real Sociedad i Sporting Gijon odigrali su 0-0, a za Sporting je debitirao Alen Halilović koji je u igru ušao u 56. minutu, u 88. minuti dobio je žuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo