NE ZVUČI LOŠE

TEŠKO ĆE MEĐU VATRENE, ALI ZATO BI MOGAO U SUSJEDSTVO: Vodeći strijelac i jedan od najboljih igrača Prve HNL igrat će za BiH?

Još uvijek čeka poziv izbornika Zlatka Dalića, a kako je na njegovoj poziciji dosta dobra popunjenost, nije baš izgledno da će ga izbornik tako brzo pozvati

Za sada još uvijek hrvatski nogometaš, Kristijan Lovrić, u životnoj je formi. U dresu Gorice ove je sezone zabio 14 golova i prvi je strijelac lige, zajedno s Mierezom iz Osijeka. Međutim, Lovrić bi uskoro mogao promijeniti državljanstvo i to iz potpuno opravdanih razloga.

Lovrić, koji prema Transfermarktu vrijedi čak 5.5 milijuna eura, još uvijek čeka poziv izbornika Zlatka Dalića, a kako je na njegovoj poziciji dosta dobra popunjenost, nije baš izgledno da će ga izbornik tako brzo pozvati.

PixsellFoto: Goran Stanzl/PIXSELL

Zaradio je Lovrić pretpozive za Švicarsku, Švedsku i Francusku u listopadu lani, ali poziv nije dobio. Lovrić je u najboljim godinama i teško da si može priuštiti duže čekanje na poziv u nacionalnu vrstu, a kako ima i državljanstvo Bosne i Hercegovine, našao se na meti izbornika Ivajla Peteva.

BiH medij BHFudbal tvrdi kako je Petev već bio na utakmici Lokomotive i Gorice i da ga je pozvao u reprezentaciju. Lovrić je po očevoj strani porijeklom iz BiH, iako je rođen u Ogulinu i može dobiti putovnicu, ako se, dakako odluči na tako nešto ili može dalje čekati poziv Dalića.

Povratak na Net.hr