POTREBAN JE ZAOKRET

TEŠKI DANI HAJDUKA: Navijači im okreću leđa, zvučno pojačanje se nije dokazalo, a novi ispit je već pred vratima

Teško da nogometaši Hajduka uživaju u posljednjim danima. Dva vezana poraza (Osijek, Rijeka) već su ih nakon devet odigranih kola poprilično udaljila od borbe za naslov u domaćem prvenstvu, a činjenica i da im je Torcida na posljednjoj utakmici okretanjem leđa dala do znanja što misli o njihovoj igri, angažmanu i rezultatima dodatan je udarac Hajdukovim igračima.

Jedan od onih koji nisu nastupili u tom ogledu jest kapetan momčadi Zoran Nižić koji se posuo pepelom u ime cijele svlačionice i, prenosi nogometni portal Goal, obećao da će se momčad truditi popraviti sliku koju pruža:

“Nikome nije bilo lako nakon utakmice, ni nama koji nismo igrali, ni onima koji su igrali, a ni navijačima. Analizirali smo utakmicu, svjesni smo da nismo bili pravi, znamo gdje smo griješili i što nije bilo dobro, i sada je na nama da pokažemo da možemo bolje. Vjerujem da ćemo pokazati igru i zalaganje, da će to prepoznati i naši navijači, koji su uvijek uz nas. Potrudit ćemo se da opet budemo pravi i zbog njih.”

Prva prilika za to pruža se u ogledu protiv Oriolika u utakmici Kupa koja je na rasporedu u srijedu.

“Znamo koliko je Kup opasan, ne samo kod nas, nego i u drugim zemljama. Ništa, moramo izvući pouke iz utakmice protiv Rijeke i maksimalno ozbiljno ući u utakmicu. Ne znamo kakav je protivnik, kakav nas teren čeka, ali ako mi uđemo u utakmicu kako treba, onda ne bi trebalo biti problema”, siguran je Nižić koji ne gubi optimizam po pitanju uspješnosti sezone:

“Odigrali smo tek prvu četvrtinu prvenstva i ne da ništa nije gotovo, nego smo tek počeli. Još je dosta posla ispred nas, i ako budemo pravi, sve je moguće.”

Kako bilo, trener momčadi Joan Carrillo na utakmici Kupa neće računati na čitav niz igrača, odnosno protiv Oriolika na travnjaku neće biti Lopeza, Tudora, Ohandze, Pešića, Ercega, Gentsogloua, ali i novopridošlog Huga Almeide koji je podbacio protiv Rijeke i načinom igre i zalaganjem.

Povratak na Net.hr