TEŠKI DANI ENGLESKE NOGOMETNE IKONE! Supruga izgubila živce na Twitteru: / 'Začepi, apsolutni idiote!'

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

Kapetan engleske nogometne reprezentacije Wayne Rooney (30) proživljava najteže trenutke u karijeri. Ne ide mu ni u Manchester Unitedu ni u nacionalnoj momčadi.

11.10.2016.
7:15
AFP, PAUL ELLIS
VOYO logo

Rooney već dugo nije ni sjena igrača koji je rušio suparničke obrane kao od šale. Treneri i izbornici pokušavali su ga spasiti guranjem u vezni red, ali ni to nije pomoglo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pustite ljude na miru'

Jose Mourinho je prvi popustio i u posljednjih ga je nekoliko utakmica stavio na klupu, a ni u reprezentaciji Rooneyju nije ništa bolje. Zaigrao je za Englesku od prve minute u subotnjoj pobjedi protiv Malte (2-0) u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, ali ga je dio navijača na Wembleyju izviždao. Izbornik Gareth Southgate je najavio da će Rooney na gostovanju kod Slovenije u utorak biti na klupi, a vrlo mučnu situaciju je na Twitteru prokomentirala i igračeva supruga Coleen koja se nakon toga i sukobila s jednim od navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sviđa mi se što svi moraju imati mišljenje. Razvedrite se, život je kratak, pustite ljude na miru. Neki zaboravljaju da i drugi ljudi imaju osjećaje", napisala je Coleen.

Spominjanje zarade

Kad joj je jedan od vulgarnih navijača spomenuo koliko njezin suprug zarađuje i sugerirao da je zbog toga podložan kritici, Coleen je izgubila živce i poručila mu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Začepi, apsolutni idiote."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su se javili i drugi navijači koji su spominjali obiteljsku zaradu Rooneyjevih, Coleen je završila raspravu i svima zaželjela ugodan dan...

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo