TEŠKA BLAMAŽA REALA: / Zidane skupo platio igranje s postavom, Madriđanima se ovo nije dogodilo 22 godine

Image
Foto: AFP

Nogometaši Real Madrida neočekivano su ostali bez pobjede u prvoj utakmici subotnjeg programa 3. kola španjolske Primere. Pred svojim su navijačima odigrali samo 1-1 protiv slabašnog Levantea.

9.9.2017.
14:55
AFP
VOYO logo

Gosti su poveli već u 12. minuti pogotkom Ivija Lopeza, a izjednačio je u 36. minuti Lucas Vazquez. Iako su Madriđani do kraja napadali svim silama do drugog gola nisu došli, a u 89. minuti su ostali i bez isključenog Marcela. Realu je ovo već drugi remi u prvenstvu budući da je u prošlom kolu, također na domaćem terenu, odigrao samo 2-2 protiv Valencije.

Modrić izvan kadra, crveni karton Marcela

Realov trener Zinedine Zidane je u ovoj utakmici odlučio odmarati našeg Luku Modrića i vratara Keylora Navasa, a na klupi je na početku ostavio Garetha Balea, Isca, Casemira i Matea Kovačića. Kad tome dodamo i suspenziju Cristiana Ronalda te ozljedu Raphaela Varanea, jasno je da je Real igrao s vrlo šarenom postavom. Tijekom utakmice su u igru ušli Bale, Isco i Kovačić, ali ni oni nisu uspjeli ništa promijeniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lopez je doveo Levante u vodstvo iskoristivši zbunjenost domažće obrane nakon ubacivanja iz auta. Real je izjednačio preko Vazqueza koji je ostao sam pred suparničkim golom nakon kornera. Da stvar za Madriđane bude gora, u 89. minuti je Marcelo dobio crveni karton nakon što je u padu košačkom namjerno udario suparničkog igrača. Zanimljivo, Realu je ovo već treći crveni karton ove sezone u službenim utakmicama (Ronaldo protiv Barcelone, Ramos protiv Deportiva), jedan više nego što je skupio u cijeloj prošloj sezoni!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknimo za kraj da Real posljednji put u uvodne dvije domaće utakmice Primere nije uspio pobijediti sad već davne 1995. godine pod Jorgeom Valdanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo