Otkriven bizaran razlog zbog kojeg Neymar nije dosao u Englesku!

Ako je vjerovati britanskom dnevnom listu Telegraphu, brazilski nogometas Neymar iz krajnje bizarnog razloga nije prije dvije godine dosao u Manchester City.

16.12.2014.
10:51
VOYO logo

Prije nego sto je potpisao za Barcelonu, Neymar je bio na meti bogatog Cityja. Sportski direktor engleskog kluba Txiki Begiristain vodio je pregovore sa Santosom i sve se razvijalo relativno dobro dok mladi napadac nije sokirao celnike Gradana svojim zahtjevom, odnosno svojim neznanjem. Ustvrdio je, naime, Neymar da ce za dolazak u Premierligu trebati nove posebne kopacke kako bi mogao igrati po blatnjavim engleskim travnjacima!?

Neupuceni Brazilac ocito je mislio da su zbog ceste kise nogometni travnjaci na Otoku u katastrofalnom stanju, te da ce zbog toga moci igrati samo u kopackama posebno prilagodenim blatu. Telegraph pise da su celnici Cityja nakon toga obustavili pregovore jer su shvatili da se Neymaru uopce ne dolazi u Englesku, odnosno da preferira Spanjolsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/R5Vb-ZDF-8k

Zanimljivo, Neymar je prosle sezone gostovao u Engleskoj kad je njegova Barcelona u osmini finala Lige prvaka igrala bas protiv Manchester Cityja. Nisu mu tada trebale posebne kopacke za blato, a nece mu trebati ni ove sezone kada Katalonci opet idu na Gradane u osmini finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo