TELEDIRIGIRANA LOPTA: / Pogledajte fantastičnu akciju Alavesa o kojoj će se još dugo pričati

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

U posljednjem susretu 6. kola španjolskog nogometnog prvenstva Deportivo Alaves je na stadionu Mendizorroza pred 16,300 gledatelja pobijedio Granadu 3-1.

26.9.2016.
23:14
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

Bio je to njihov 11. međusobni susret, ali tek prvi u elitnom razredu španjolskog nogometa. Golove za domaći sastav zabili su Edgar Mendez (52), Victor Camarasa (66) i Deyverson (90+3), dok je strijelac za Granadu bio Artem Kravets (78). Posebno je upečatljiva bila akcija za drugi gol Alavesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajno pratio kretanje protivničkog igrača

Vratar Alavesa Pacheco poslao je jednu teledirigiranu loptu prema Camarasu koji je sjajno pratio kretanje obrambenog igrača Granade koji, ruku na srce, je napravio veliku pogrešku prilikom zagrađivanja. No, isto tako Camaras je sjajno u tom trenutku reagirao, zaobišavši protivničkog igrača i mirno zabio za 2-0. Hrvatski vratar Ivan Kelava nije bio u kombinaciji za gostujući sastav koji niti nakon šest kola nema niti jednu pobjedu.

Vrijedi spomenuti kako je Alavesu to prva domaća pobjeda ove sezone nakon dva uzastopna remija bez postignutog gola. Na ljestvici vodi Real Madrid sa 14 bodova, Barcelona ima 13, a Atletico Madrid, Villarreal i Athletic Bilbao po 12 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadnja dva mjesta na ljestvici drže Granada i Osasuna sa po dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo