TEK JE OŽUJAK, ALI DEFINITIVNO IMAMO GLUPOST GODINE: / 'Messi je prosječan igrač'

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

On valjda misli da je ovime definitivno riješio pitanje tko je bolji - Ronaldo ili Messi

15.3.2019.
11:19
AFP
VOYO logo

Godinama je živa debata na pitanje je li Cristiano Ronaldo bolji od Lionela Messija, no nekakvo je unisono razmišljanje da i jedan i drugi spadaju u sam vrh poretka najboljih nogometaša svih vremena.

I letimičan pogled na njihove karijere i ono što rade na travnjaku u vjerojatno svakoj utakmici dat će za pravo takvima, no drugačiji kut gledanja nudi Sid Seixeiro sa kanadskog Sportsneta. Ne samo da za njega ta dvojba ne postoji, čovjek je otišao tako daleko da je ustvrdio da je Lionel Messi 'prosječan igrač'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez jezgre...

Kako bi prisnažio to što misli Seixeiro je u priču uveo igrače kojima je Messi, vlasnik teško prebrojivih rekorda u nogometnom svijetu i strijelac više od 600 golova u karijeri, bio okružen u Barceloni, a koji su napravili i rezultate u dresu reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sa Barcelonom je osvojio sve. S koliko je startao ondje? Sa 13 godina? Ovako možete znato tko i što je Messi. Kada je Barcelona sve osvajala ondje su bili Messi, Xavi, Iniesta, David Villa. To je bila momčad. Kad su se razdvojili 2008. i krenuli na veliko natjecanje, Xavi, Iniesta i David Villa te svi španjolski igrači iz Barce osvajali su turnire. Euro 2008., Svjetsko prvenstvo 2010., Euro 2012. Messi one sekunde kad na teren stane bez jezgre je prosječan. To ste vidjeli na turnirima Copa Amerike i svjetskim prvenstvima. Na SP-u je 675 minuta bez gola jer tamo nema Xavija, Inieste ili Davida Ville", prenosi Irish Mirror njegove misli.

Ronaldo može sa svima

Potom je rekao i riječ-dvije o Cristianu Ronaldu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najbolji igrač kojeg sam ikad vidio može igrati sa svima."

Tu je za primjer uzeo da je portugalski as karijeru odradio bez Inieste i Xavija, odnosno njen dio proveo u Manchester Unitedu u kojem su mu suigrači bili Michael Carrick i Darren Fletcher 'koji ništa ne valjaju'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo