Teatar apsurda! Mamić otkrio što je napravio nakon debakla i što će dalje

Trener Dinama Zoran Mamić je, nakon debakla u 4. kolu Europske lige protiv Red Bull Salzburga (1:5), bio vrlo potišten i šokiran.

8.11.2014.
16:47
VOYO logo

Zoran Mamić je na stupu srama nakon teškog poraza protiv Red Bull Salzburga. Kako i ne bi, novi europski debakl, snovi o europskom proljeću Dinama raspršili su se još prije Martinja, a novopridošla pojačanja Modrih su se pokazala kao loša. Toliko o najjačem Dinamu u posljednjih 10 godina, kako strateg Zagrepčana to voli kazati. Kako dalje? Ako ćemo gledati u prošlost, onda bi se uprava Dinama trebala voditi starim navikama i Zoranu Mamiću dati otkaz. Ali, ovoga puta trener Dinama je brat izvršnom predsjedniku kluba Zdravku Mamiću, pa tako nešto, očito ne dolazi u obzir. Slijedeće bi onda bilo čišćenje svlačionice.

"To je opcija koju treba uzeti u obzir. Josip Šimunić od zime nije s nama, a vidjet ćemo tko će ostati ovdje, a tko neće", kazao je Mamić za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x29h4f1

Nastavio je u svom revijalnom tonu o prilagodbama, adaptaciji...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meni nije normalno da nakon samo tri mjeseca za nekoga možemo tvrditi je li dobar ili nije. Treba proči proces adaptacije i prilagodbe. Možda neki igrači budu i gori".

Što onda nedostaje Dinamu, ovom "najjačem" Dinamu u posljednjih 10 godina?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rezultat. Onaj koji želimo, a već ga dugo nemamo. Trebamo pokazati više emocije, želje i htijenja. Moji igrači stvarno dobro rade na treninzima. Ali, onda dođu te utakmice. Evo, vraćaju nam se Cvitanović i Štefanić sa zagrijavanja prije utakmice i kažu: 'igrači nam idu kao avioni'. I onda dođe utakmice i nas nema nigdje. Mislim da Salzburg nije pravi odraz naše kvalitete i moramo pokazati enormno više".

Kritičari ovih dana govore kako ovoj momčadi nedostaje karakter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A kako da znamo kakvi su karakteri? Svi oni su bili standardni u svojim klubovima i da je problem u tome, već bi izašlo na svijetlo dana", objašnjava Mamić.

Naravno, nakon poraza sjeo je za stol sa svojim bratom i pretresao situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi smo tužni i razočarani, ali to nije ništa novo. Brzo ćemo se vratiti u pozitivu. Nisam napravio ono što sam želio i planirao, ali nisam bio ni baš toliko loš", kazao je trener Dinama.

Jesu li razgovarali o mogućoj ostavci, razmišljate li o njoj?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne", jasan je bio Zoran Mamić.

U Opatiji ste je najavili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Novinar me pitao bih li dao ostavku da sam ispao od trećeligaša i ja sam odgovorio kako bih to sigurno napravio. U ovakvim uvjetima mislim da bi to bio moralni čin. Poslije toga nisam spomenuo osim ako ste me izravno pitali".

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo