Hrvatski talent osvanuo na vrlo neobičnoj listi

Britanska radijska postaja TalkSport objavila je na svome kanalu na YouTubeu zanimljiv uradak u kojem ulogu ima i mladi hrvatski nogometaš, od ovog ljeta član Barcelone, Alen Halilović.

Potaknuti nedavnim 26. rođendanom Chelseajeva napadača Diega Coste, urednici TalkSporta su napravili listu osam parova nogometaša za koje je teško povjerovati da su isto godište. Spomenuti Costa na mnogim fotografijama izgleda kao da je, u najmanju ruku, prevalio 40. godinu života i gotovo je nevjerojatno da je vršnjak s Nurijem Şahinom iz Borussije Dortmund, koji je nedavno također napunio 26 godina.

Jednako je tako, na temelju njihova izgleda, teško povjerovati da su isto godište, primjerice, mladoliki Fernando Torres i Arjen Robben. Ili naš Halilović, koji je ove godine postao punoljetan, i Joseph Minala iz Lazija koji je, navodno, također rođen 1996. godine.

//www.youtube.com/embed/Yc_aLJeJtgM

Oko Kamerunca je već bilo dosta prijepora, a u svibnju ove godine je Talijanski nogometni savez (FIGC) dovršio istragu koja je potvrdila igračeve godine. Skeptičnih, međutim, i dalje ima dosta.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr