TALIJANSKI VELIKAN NUDI ROONEYJU RUKU SPASA: / Posrnuli kapetan Uniteda se seli na Apeninski poluotok!?

Image
Foto: AFP, ANTHONY DEVLIN

Sve je izglednije da su dani Waynea Rooneyja u Manchester Unitedu odbrojani. Kapetan Crvenih vragova više nije u prvom planu kod Josea Mourinha i čini se da je rastanak blizu.

27.10.2016.
7:20
AFP, ANTHONY DEVLIN
VOYO logo

Rooney je u posljednje vrijeme uglavnom ulazio s klupe i jasno je da Mourinho više ne računa ozbiljno na njega. Istini za volju, agonija 31-godišnjeg napadača traje već dvije godine. Pad u formi je i više nego očit, a bivši trener Uniteda Louis van Gaal i bivši engleski izbornik Roy Hodgson su problem nastojali riješiti povlačanjem Rooneyja u vezni red.

Image
LEGENDA NAPUŠTA UNITED? /

Mourinho poslao jasnu poruku Wayneu Rooneyu

Image
LEGENDA NAPUŠTA UNITED? /

Mourinho poslao jasnu poruku Wayneu Rooneyu

Ponede iz Kine i Amerike

Mourinho ga je na početku sezone koristio na poziciji ofenzivnog veznjaka, ali nijedna od spomenutih opcija se nije pokazala uspješnom. U konačnici je portugalski stručnjak preselio svoga kapetana na klupu, a The Sun je ranije ovaj tjedan objavio i kako mu je rekao da će morati otići u drugi klub ako i u nastavku karijere želi biti u početnoj postavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponude iz Kine i američkog MLS-a Rooney već dulje vrijeme ima na stolu, ali na koncu bi mogao završiti u - Italiji! Kako izvještava portal Calciomercato, za engleskog nogometaša je ozbiljno zainteresiran milanski Inter. Na San Siru očito smatraju da bi Rooney na San Siru mogao oživjeti karijeru jer još uvijek nije prestar da bi razmišljao o kraju karijere. Istodobno se nadaju da bi mogao povući momčad koja je posljednjih godina u rezultatskoj krizi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li Inter biti sljedeća Rooneyjeva destinacija, ovisit će o mnogim faktorima. No, u ovom se trenutku sigurnim čini da je Rooneyjeva avantura u Manchester Unitedu stigla kraju nakon 12 godina u koje je ugradio 246 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo