Talijanski izbornik pod istragom zbog namještanja rezultata!

Izbornik talijanske nogometne reprezentacije Antonio Conte nalazi se među 130 osoba koje su u ponedjeljak obaviještene da se nalaze pod istragom zbog sumnje da su sudjelovale u namještanju utakmica

9.2.2015.
20:29
VOYO logo

Conte je osumnjičen za sportsku prijevaru koja se navodno dogodila u sezoni 2011/11 kada je bio trener Siene. Navodne namještaljke datiraju iz završnice te sezone kada je Siena već izborila promociju u prvu ligu.

Zbog ovog je slučaja Conte bio suspendiran na četiri mjeseca u sezoni 2012/13 kada je bio na klupi Juventusa. Iako je i tada negirao bilo kakvu umiješanost u nečasne radnje, dobio je sportsku kaznu, a sada se nalazi i na meti državnog tužitelja Roberta Di Martina koji vodi slučaj. Prema pisanju talijanskih medija, Di Martino radi na razotkrivanju cijele zločinačke mreže koja je manipulirala rezultatima, a seže sve do Singapura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, među osobama koje su obaviještene da se protiv njih vodi istraga su i nekadašnji i aktualni kapetani Lazija, Giuseppe Signori i Stefano Mauri, kao i bivši kapetan Atalante Cristiano Doni. Svi su oni bili među uhićenima 2011. i odradili su sportske suspenzije, a sad im prijeti i sjedanje u sudske klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo