TALIJANSKA LEGENDA OBOŽAVA HRVATE: / 'Nekoga moramo žrtvovati, ali njih dvojicu svakako treba zadržati'

Image
Foto: AFP, MEHDI FEDOUACH

Brojni hrvatski nogometaši ovog bi ljeta mogli promijeniti klub, a među imenima koja se intenzivno spominju su i Ivan Perišić i Marcelo Brozović.

13.7.2016.
11:15
AFP, MEHDI FEDOUACH
VOYO logo

Ovaj je dvojac prošle sezone oduševio u dresu milanskog Intera, a cijenu si je podigao i dobrim nastupom na nedavno završenom Europskom prvenstvu. Posebno Perišić koji je, po većini stručnjaka, s dva pogotka i asistencijom bio najbolji hrvatski igrač u Francuskoj.

'Treba razmisliti koga žrtvovati'

Budući da Inter više nije financijski moćan kao nekad i da mora prodavati najbolje igrače kako bi mogao funkcionirati, odlasci Perišića i Brozovića se čine prilično izglednima. No, legenda Nerazzurra i talijasnkog nogometa Sandro Mazzola smatra da bi to bila velika pogreška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije nego što u Interu počnu razmišljati koga bi trebali žrtvovati, moraju znati koga mogu kupiti. Tek kada se osiguraju pojačanja, može se početi razmišljati o prodaji neke od zvijezda, kao što je to lani bilo s Mateom Kovačićem. Ali igrači koji bi apsolutno trebali ostati su Perišić, Brozović, Icardi i Miranda, a bilo bi dobro i da se izbjegne prodaja Murilla", naglasio je Mazzola u razgovoru za internetsku stranicu poznatog stručnjaka za transfere Gianluce di Marzija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo