TALIJANI POLUDJELI ZA HRVATOM: / 'Super Kalinić, heroj sa San Sira, uništio je Inter'

Image
Foto: AFP

Nikola Kalinić je u dresu Fiorentine odigrao utakmicu života. , a Kalinić je bio prvo ime dvoboja zabivši hat-trick, iznudivši jedanaesterac i isključivši suparničkog igrača.

28.9.2015.
8:10
AFP
VOYO logo

Nakon utakmice, talijanski mediji raspisali su se o Hrvatu koji je na Giuseppe Meazzi ukrao šou zvijezdama koje su samo mogle gledati kako to Hrvat radi. Pa je tako talijanska Gazzeta delo Sport Kalinića nazvala "Herojem sa San Sira", te istaknula kako će dolaskom Hrvata u Firenzu Viole zaboraviti na Marija Gomeza.

"U večernji satima nedjelje, kada je Mario Gomez bio najbolji protagonist istanbulskog derbija s dva gola, Fiorentina je otkrila (konačno) Nikolu Kalinića. Hrvatski napadač bio je zvijezda na San Siru. S ovakvim Kalinićem Fiorentina može jako visoko, a njegov treći pogodak bio je onako, pravi napadački. Našao se pravovremeno ispred slovenskog golmana Handanovića, a u utakmici je prisilio Mirandu na isključenje te iznudio jedanaesterac, uz još dva gola uz to", piše Gazzeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Super Kalinić

Talijanski Sky Sport donosi naslov ''Super Kalinić uništio Inter'' te ističe da je hrvatski reprezentativac bio glavna poluga u rušenju lidera kojem je Fiorentina preotela vodeće mjesto na ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poker na San Siru bio je u znaku super Hrvata koji je zabio tri gola i iznudio isključenje Mirande. Vrijedi istaknuti i dvostruku pogrešku Handanoviča".

Footbal Italia, pak, donosi tekst pod naslovom: 'Fiorentina je uništila Inter i preuzela vrh", a u tekstu se spominje kako je društvo iz Firence po prvi puta nakon 1999. godine na čelu poretka još od 1999. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikola Kalinić postigao je hat-trick".

Who Scored, portal koji statistički ocjenjuje igrače, Kalinića je proglasio igračem utakmice. Dao mu je ocjenu 9.82, što je najviše u ovom kolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo