TALIJANI NOSE SENZACIONALNE VIJESTI: / Mario Mandžukić dogovorio je sve s Englezima i uskoro odlazi?

Image
Foto: Profimedia

Mandžukić se ne uklapa u planove novog trenera Juventusa Maurizija Sarrija, koji ga ne uvrštava u momčad, a nije ga niti registrirao za Ligu prvaka

10.10.2019.
12:52
Profimedia
VOYO logo

Napadač Juventusa i bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić jako je blizu napuštanja najjače momčadi talijanske Serie A. Kako izvještava talijanski Tuttosport, Mandžo je "usmeno dogovorio uvjete za prelazak iz Juventusa u Manchester United.

Nije tajna da je engleski posrnuli velikan koji ove sezone tavori na sredini ljestvice Premier lige bio zainteresiran za hrvatskog napadača, no izgleda da je priča u ovom trenutku postala stvarno ozbiljna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić se ne uklapa u planove novog trenera Juventusa Maurizija Sarrija, koji ga ne uvrštava u momčad, a nije ga niti registrirao za Ligu prvaka, pa se pretpostavljalo da će promijeniti klub ovog ljeta.

Image
LIONEL MESSI REKAO NEŠTO ŠTO SU SVI MISLILI DA NEĆE NIKADA: /

'Nedostaje mi Cristiano...'

Image
LIONEL MESSI REKAO NEŠTO ŠTO SU SVI MISLILI DA NEĆE NIKADA: /

'Nedostaje mi Cristiano...'

To se nije ostvarilo, no Mandžukić će novu priliku za promjenu sredine imati na zimu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United ga je pokušao dovesti ovog ljeta, no transfer nije uspio, a sada će imati priliku za novi pokušaj.

Kombinacije s Pogbom

Isti talijanski medij javio je također da je Juve svejedno Manchester Unitedu u siječnju htio ponuditi hrvatskog nogometaša i Nijemca Emrea Cana u zamjenu za francusku zvijezdu Paula Pogbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogba je navodno vrlo nezadovoljan što nije napustio Manchester i dat će sve od sebe kako bi otišao iz kluba u zimskom prijelaznom roku. Englezi pretpostavljaju da bi Pogba htio nastaviti karijeru u Realu u koji je bio blizu prelaska ovo ljeto.

Transfer iz Manchestera u neki drugi klub ovog ljeta nije se ostvario jer je United htio odštetu koju zainteresirani klubovi nisu mogli platiti, a Pogba se nada da će na zimu smanjiti zahtjeve oko odštete jer njegov ugovor istječe na ljeto 2021. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slučaju da Pogba ne potpiše novi ugovor, klub bi 2021. mogao napustiti potpuno besplatno, a niti sljedeće sezone Crveni vragovi ne bi mnogo na njemu zaradili.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo