ZA PJACU JE KASNO, ALI...

‘TAKVE UTAKMICE SU POTPUNO BESMISLENE’: Mourinho izgubio živce nakon nova dva teška udarca

Hrvatska i Juventus na nekoliko su mjeseci izgubili Marka Pjacu zbog teške ozljede u prijateljskoj utakmici protiv Estonije, a da se pita Josea Mourinha, takvo što se nikad ne bi moglo dogoditi.

Trener Manchester Uniteda još je jednom pozvao na ukidanje prijateljskih utakmica reprezentacija usred sezone. Ne bez razloga jer je tijekom posljednje reprezentativne stanke ostao bez dvojice stopera – Chrisa Smallinga i Phila Jonesa. Prvi se ozlijedio tijekom prijateljske utakmice Engleske protiv Njemačke, a drugom je na treningu nastradao nožni prst i to, ironično, u duelu sa Smallingom.

ŠOK U HRVATSKOJ I JUVENTUSU: Potvrđene crne prognoze! Pjaci stradali ligamenti koljena, čeka ga višemjesečni oporavak

Samo uoči velikih natjecanja

Obojica će propustiti subotnji dvoboj protiv West Bromwicha u Premier ligi što je, dakako, razbjesnilo Mourinha koji ne može računati ni na ozlijeđenog Paula Pogbu te suspendirane Zlatana Ibrahimovića i Andera Herreru.

“U potpunosti sam protiv prijateljskih utakmica. Reprezentacije bi prijateljske utakmice trebale igrati samo uoči velikih natjecanja, jedino tada imaju smisla. Ali usred sezone, pomiješane s kvalifikacijskim utakmicama, to je potpuno besmisleno. Osim toga, takve utakmice uopće nisu posebno zanimljive”, ispalio je Mourinho, ali na kraju ipak malo povukao ručnu kočnicu.

“Ne smijem biti previše kritičan jer mislim da ću jednog dana i ja biti izbornik.”

 

Povratak na Net.hr